lunes, 8 de noviembre de 2010

PROJECTE FINAL

EL PROJECTE FINAL: APRENEM AMB L'ANGLÉS.

Aquesta entrada la dediquem al nostre projecte final. Nosaltres, les membres del blog Mira-ho amb lupa, hem creat un projecte anomenat APRENEM AMB L'ANGLÉS a partir del programa "Hot Potatoes". 

Cada vegada més l'anglés s'està imposant en la nostra societat i és per això que hem dedicat el nostre projecte a aquest tema. Creiem que si des de ben petitons els nens es familiaritzen amb la llengua anglesa tindran menys problemes i entrebancs en un futur. Per tant, va dirigit a nens d'entre 6 i 8 anys. 
A més, també fomentem la integració de les noves tecnologies a les aules i ajudem a que els nens sapiguen utilitzar-les. Els concienciem de què els ordinadors també ofereixen la posiblitat d'ensenyar i que no només són per jugar.

Hem escollit fer el projecte a partir de Hot Potatoes perque va ser l'eina que ens va semblar més didàctica, fàcil i interactiva pels nens. 

El Hot Potatoes ens permet fer activitats de:
 • Relacionar un concepte amb una imatge o un so (mitjançant l'activitat JMatch).
 • Fer mots encreuats (a partir de l'activitat JCross).
 • Omplir buits (mitjançant l'activitat JCloze).
 • Contestar preguntes amb múltiple resposta (a partir de l'activitat JQuiz).
 • Ordenar paraules (a partir de l'activitat JMix).
Ja que voliem que els jocs fossin adequats al nivell educatiu dels nens, els temes que hem escollit són: els números, els colors, els animals, les parts del cos, els dies de la setmana, els mesos de l'any i els membres de la familia. 
Aquí us deixem una presentació amb power point del nostre projecte:  PROJECTE FINAL

Per poder accedir al projecte feu click a la imatge:Totes nosaltres tenim una bona experiència d'aquesta activitat tot i que al principi no ens creiem capaces de crear alguna cosa així! Esperem que els nens gaudeixin tant aprenent i jugant com nosaltres hem gaudit fent-lo!

2 comentarios:

 1. Hola noies!!

  Hem vist en tot el blog que heu fet un gran treball.

  Pel que al projecte final heu utilitzat el mateix que nosaltres, per tant, podem dir-vos que estem d'acord en usar aquest programa com una bona eina educativa.

  Un petó!!

  ResponderEliminar
 2. gràcies guapes, si podem afirmar que durant aquests mesos hem après moltes eines de l'àmbit dels blogs i hem pogut fer poc a poc un blog una mica més complert.

  En quant al projecte final crec que molts de nosaltres hem optat per a aquesta opció ja que et donava uns tipus d'activitats molt apropiats per a fer exercicis per a nens i nenes d'aquestes edats.


  merci per passar-vos!

  ResponderEliminar